Camino Del Norte 7

Camino Del Norte

Camino Del Norte 9

7 April 2020

Alles is even anders……

Door het Corona Virus ligt alles stil, en worden alle mooie plannen die ik gemaakt had naar een andere datum verschoven. Mag nog even geduld hebben.

Voorlopig mogen we en we worden we meer dan ooit uitgenodigd om naar binnen te keren. Stil te worden in onszelf.

Valt niet altijd mee, gedachtes die komen, angst over de toekomst die voelbaar is, angst voor het virus, angst om het vertrouwde los te laten. Angst is niet voedend, niet helpend, sterker nog als we ons laten meenemen in de angst dan raken we onszelf kwijt. Kunnen we niet meer  voelen wat goed en helpend is voor ons.

Wat we te doen hebben is ons te verbinden met onze binnenwereld, in het nu zijn, ons hart te voelen en te blijven vertrouwen.

Ik mediteer nu elke dag en dat geeft mij rust en vertrouwen. Het is een mooi moment om de dag mee te beginnen, de stilte in mij te voelen en te blijven voeden.

Ook helpt het voor mij om veel buiten te zijn in de natuur, te wandelen, de geluiden waar te nemen en ook hier de stilte te voelen die juist nu zo voelbaar is.

Voor mij is het belangrijk om me te verbinden met mijn hart, met liefde en niet met de angst.

Ik nodig je uit en gun het je dat je je mag verbinden met jou hart, jou stilte, jou rust en vertrouwen.

Hartegroet Ingrid

 

Op………..vertrek ik naar Bilbao en start ik in Irun de Camino Del Norte, om te gaan lopen naar Santiago de Compostella.

Mijn allereerste keer dat ik de Camino ga lopen, het kriebelt al een tijdje bij mij en nu gaat het dan bijna gebeuren, kan haast niet wachten.

Maar eerst mag ik in Portugal samen met Cilia Wust een retreat  geven op de plek van Monique Ros en haar 26 paarden en 3 honden van de stichting Vires Animaliae.

Zo ongelofelijk veel zin in, om de mensen mee te nemen de natuur in, de stilte in. Daar waar niets is en tegelijkertijd ook alles is.

Wat een avontuur mag ik opnieuw gaan beleven, niet wetende wat er gaat gebeuren, alles loslaten en mijn voeten volgen.

 

Datum

04 mei 2020

Tijd

11:00 - 18:00

Locatie

Santiago de Compostella

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.