Lichaamswerk de verstilling

De verstilling 1
De verstilling 2
De verstilling 3

Vertraagd en in stilte aangeraakt worden. Door werkelijk stil te zijn kunnen we weer ontwaken. De ontwaakte staat was al voor onze geboorte aanwezig.

In deze vertraagde en verstilde aanraking kom je in diepere lagen van je lichaam, daar waar oude herinneringen opgeslagen liggen. Vaak zijn we ons hier niet van bewust, maar geeft ons lichaam aan dat er iets aan de hand is.

Ons zenuwstelsel is vaak overbelast en gespannen door gebeurtenissen of ervaringen vanuit het verleden of het heden. Wat zorgt voor klachten, zoals: hoofdpijn, slecht slapen, stress, rusteloosheid, moeheid, gespannenheid, teveel piekeren, …

Het is niet altijd nodig om te weten waardoor je deze klachten hebt. Belangrijk is het om al je emoties te voelen, ze niet weg te sporten, werken, eten, …..

Door de wijsheid van ons lichaam weet het in de aanraking wat er nodig is om te kunnen ontladen, zodat er weer ontspanning voelbaar is.

Als we geboren worden dan is aangeraakt worden onze eerste levensbehoefte. Zonder aanraken zouden we het niet overleven. Daarom kan (vertraagd) aangeraakt worden zo intens ervaren worden. Het kan ons terug brengen naar een tijd waarin we nog jong zijn.

Zou je ook meer ontspanning en rust willen voelen, kom dan langs om dit te ervaren.
Het is een groot cadeau wat je jezelf kunt geven.

Prijslijst

60,-
  • De verstilling 4
  • 60 minuten

75,-
  • De verstilling 5
  • 75 minuten

90,-
  • De verstilling 6
  • 90 min