Algemene Voorwaarden TamTam Azima – Sieraden

Artikel 1. Algemene Voorwaarden

1.1 Deze Algemene Voorwaarden van TamTam Azima zijn van toepassing op alle aanbiedingen, producten, bestellingen, overeenkomsten en leveringen betreffende sieraden van TamTam Azima.

1.2 Als u bestelt, gaat u akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Lees deze dus zorgvuldig door voordat u een bestelling plaatst.

1.3 TamTam Azima is gevestigd in Opende. Het volledige adres is TamTam Azima, Drachtsterweg 67, 9865 VG Opende. Het e-mailadres is info@tamtamazima.com. Het KvK-nummer is 66129761. Het btw-identificatienummer is NL001483831B69.

1.4 Als er vragen zijn over deze Algemene Voorwaarden, neem dan per e-mail contact op met TamTam Azima.

Artikel 2. Overeenkomst en Bestelling

2.1 Vanaf het moment dat u een bestelling plaatst, is er sprake van een bindende overeenkomst. TamTam Azima verwerkt de bestelling nadat de betaling is ontvangen. Tot dat moment is TamTam Azima de enige eigenaar van de producten.

2.2 Zodra de betaling voldaan is, ontvangt u een e-mailbericht dat de betaling is geaccepteerd, hierbij zit een factuur (met vermelding van btw) en de details van de bestelling.

2.3 Afbeeldingen en specificaties zijn ter indicatie. Alle sieraden zijn handgemaakt met natuurlijke materialen en kunnen dus iets afwijken van het afgebeelde exemplaar. Ook kan de kleur van het geleverde sieraad door het fotograferen iets afwijken. Als een product niet aan uw verwachtingen voldoet, kunt u het retourneren (zie artikel 6), maar het kan nooit een aanleiding vormen om een claim in te dienen.

Artikel 3. Betaling en Betaalmethoden

3.1 Betaling geschiedt via de webshop per iDeal, creditcard (Visa- en Master Card) of bank overboeking. TamTam Azima accepteert iDeal-betalingen via diverse banken.

3.2 Uitsluitend door TamTam Azima verstrekte cadeaubonnen kunnen worden gebruikt bij de betaling. Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar tegen geld.

3.3 Indien TamTam Azima per ongeluk een verkeerde prijs heeft vermeld op de website

en het gaat duidelijk om een vergissing heeft TamTam Azima het recht om die prijs aan te passen. Ook als u dat artikel al heeft besteld. TamTam Azima zal in dat geval contact met u opnemen.

3.4 Alle productprijzen op www.tamtamazima.com zijn in euro’s, btw vrijgesteld, maar exclusief verzendkosten.

3.5 Creditcardgegevens zoals creditcardnummer, vervaldatum, etc., worden automatisch overgedragen via een versleuteld en beveiligd systeem naar de betaalmeester zonder dat TamTam Azima of anderen toegang hebben tot deze gegevens. Zelfs in het geval van eventuele restitutie zijn volledige creditcard gegevens niet zichtbaar.

Artikel 4. Levertijd en Verzendkosten

4.1 Nederland 1-4 werkdagen; €2.95. Landen binnen de EU 3-7; werkdagen €4,95.

4.2 TamTam Azima levert buiten de EU uitsluitend op basis van per e-mail overeengekomen voorwaarden.

Artikel 5. Levering

5.1 Alle bestellingen worden per post verstuurd.

5.2 Als het verkeerde afleveradres is opgegeven en daardoor extra kosten van ontstaan, brengt TamTam Azima deze extra kosten bij u in rekening.

5.3 TamTam Azima streeft er altijd naar de bestelling binnen de verwachte levertijd bij u te laten afleveren. TamTam Azima is niet aansprakelijk voor vertragingen door postdiensten.

5.4 Tot en met het moment van levering draagt TamTam Azima de verantwoordelijkheid voor de bestelling. Na levering wordt de verantwoordelijkheid overgedragen aan u.

5.5 Houd er rekening mee dat de in artikel 4 genoemde levertijden de verwachte levertijden zijn. In het geval dat een product niet binnen de verwachte periode wordt geleverd, is het niet mogelijk een claim in te dienen. TamTam Azima zal echter altijd al het mogelijke in het werk stellen om te zorgen dat uw bestelling op tijd aankomt.

Artikel 6. Retourneren

6.1 U heeft het recht om de geleverde producten van TamTam Azima binnen veertien (14) dagen na ontvangst te retourneren, mits het niet gedragen is. TamTam Azima hoopt natuurlijk dat u blij bent met uw aankoop. Als dat niet het geval is, heeft u, als koper, vanaf de datum waarop u uw bestelling heeft ontvangen, veertien (14) dagen de tijd om het product terug te sturen in de originele verpakking.

6.2 U stuurt het pakket terug naar: TamTam Azima, Drachtsterweg 67, 9865 VG Opende.

6.3 De kosten en de verantwoordelijkheid van de retourzending zijn voor u.

6.4 Indien goederen gebruikt, versleten, beschadigd of incompleet zijn, heeft TamTam Azima het recht de geretourneerde artikelen te weigeren. TamTam Azima zal in dat geval contact met u opnemen.

6.5 Restitutie van de betaalde prijs, exclusief verzendkosten, vindt plaats binnen veertien (14) werkdagen na ontvangst en controle.

Artikel 7. Garantie

7.1 TamTam Azima geeft drie (3) maanden na ontvangst van het sieraad garantie op het gebruikte draad, in het (uitzonderlijke) geval dat het gebruikte draad stuk gaat. In dat geval dan kunt u een e-mail sturen naar info@tamtamazima.com. Daarna neemt TamTam Azima contact met u op voor het maken van een reparatieafspraak.

7.2 Het sieraad wordt gerepareerd en naar u teruggestuurd, zonder kosten uwerzijds. Dit wordt binnen een termijn van veertien (14) werkdagen uitgevoerd, tenzij per e-mail anders is overeengekomen. TamTam Azima is niet aansprakelijk voor vertragingen door

postdiensten.

7.3 De garantie vervalt als het product gebreken heeft die zijn veroorzaakt door oneigenlijk gebruik, of als er door u of anderen wijzigingen aan het product zijn aangebracht of dat hebben geprobeerd, of als het op een manier is gebruikt waarvoor het artikel niet bedoeld is.

Artikel 8. Verzorgen

8.1 De sieraden van TamTam Azima zijn handgemaakt en bestaan uit natuurlijke materialen. Om ervoor te zorgen dat de sieraden lang mooi blijven is het raadzaam om ze niet om te houden in water, en het gebruik van parfum, oliën of andere huidproducten zo min mogelijk te gebruiken op de plaatsten waar u het sieraad draagt.

Artikel 9. Copyright

9.1 Alle foto’s en afbeeldingen die worden gebruikt door TamTam Azima zijn auteursrechtelijk beschermd. Zonder schriftelijke toestemming van TamTam Azima mogen foto’s en afbeeldingen niet worden gereproduceerd en in het openbaar worden gebruikt.

Artikel 10. Privacy

10.1 TamTam Azima respecteert de vertrouwelijkheid van de door haar klanten verstrekte gegevens in overeenstemming met de geldende privacywetgeving, met name de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

10.2 De door de klant verstrekte gegevens worden door TamTam Azima uitsluitend gebruikt om de door de klant bestelde producten te kunnen leveren en te factureren. De klant is verantwoordelijk voor de juistheid van de verstrekte gegevens.

10.3 De op de factuur vermelde klantgegevens zijn onderdeel van de financiële administratie van TamTam Azima. Die gegevens worden ook verstrekt aan het bedrijf dat de administratie van TamTam Azima verzorgt en waarmee TamTam Azima een verwerkingsovereenkomst heeft gesloten waarin de vertrouwelijke behandeling van die gegevens is geregeld.

10.4 TamTam Azima maakt gebruik van een veilige website en van beveiligde elektronische betaalmogelijkheden.

Artikel 11. Geschillen

11.1 Op elke overeenkomst en deze Algemene Voorwaarden is uitsluitend het Nederlands Recht van toepassing.

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt en van kracht geworden op 4 februari 2019.